pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В Пазарджик ще се проведе обучение за онлайн търговията като възможност малките и средните предприятия да увеличат продажбите си
pamedia , сряда 18 октомври 2017 - 12:46:45 // коментари: 0

Архитектурен съвет

В Пазарджик ще се проведе бизнес обучение - семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“. Обучението се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/. Семинарът ще се проведе на 25.10.2017 г., сряда, от 10.00 часа в зала „Архитектурен съвет“ на Община Пазарджик. Участието на представителите на малки и средни предприятия е безплатно, съобщиха от АПИС Европа.


По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари.

Лекторите Петя Василева, мениджър продажби в „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия, консултант на „АПИС Европа“ АД ще запознаят участниците с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията.

Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания.

Кирил Петрунов, Директор дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски, Ръководител отдел „Връзки с клиенти“ в БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 678Време за изпълнение: 1.2338 сек., 1.1616 от тях за заявки.