RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
В Пазарджик ще се проведе обучение за онлайн търговията като възможност малките и средните предприятия да увеличат продажбите си
Архитектурен съвет

В Пазарджик ще се проведе бизнес обучение - семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“. Обучението се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ съвместно с „АПИС Европа“ АД, „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и Българска агенция за експортно застраховане /БАЕЗ/. Семинарът ще се проведе на 25.10.2017 г., сряда, от 10.00 часа в зала „Архитектурен съвет“ на Община Пазарджик. Участието на представителите на малки и средни предприятия е безплатно, съобщиха от АПИС Европа.


По време на семинара ще бъдат дискутирани теми, засягащи силата на електронната търговия, като още едно средство за повишаване възможностите на малките и средните предприятия за реализация на стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари.

Лекторите Петя Василева, мениджър продажби в „Ди Ейч Ел Експрес България“ ЕООД и адвокат Пепа Марникас, Софийска адвокатска колегия, консултант на „АПИС Европа“ АД ще запознаят участниците с особеностите, детайлите и правните аспекти на онлайн търговията.

Участниците ще имат възможност да задават своите въпроси, както по отношение на продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания.

Кирил Петрунов, Директор дирекция „Застраховане и бизнес развие“ в БАЕЗ ЕАД и Павел Бороджийски, Ръководител отдел „Връзки с клиенти“ в БАЕЗ ЕАД ще представят възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса.


Тази страница е видяна: 551

 Публикувано от: pamedia на сряда 18 октомври 2017 - 12:46:45

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
М. Кунева:Спешно трябва да се помисли за финансирането на малките и средните предприятия
Безплатно обучение за повишаване експортния потенциал на малките и средни предприятия в Пазарджик
По предложение на Бойка Маринска ще бъде организирана дискусия за намаляване риска при онлайн търговията
В Пазарджик ще се проведе среща за“Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”
Д-р Дончо Баксанов: ГЕРБ има реална програма за подкрепа на малките и средни предприятия
От днес може да се проверява онлайн за подадени от предприятия данни за изплатени хонорари през 2018 г.
Благо Солов: Кметът на общината и общинските съветници могат да си увеличат заплатите, чак когато създадат нужните условия да се увеличат заплатите и на хората
ЦИК проведе дистанционно обучение на РИК Пазарджик
ЦИК ще проведе обучение в Пазарджик на всички, ангажирани с референдума
Доброволческото формирование на Община Пазарджик проведе теоретико-практическо обучениеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4845 сек., 0.4060 от тях за заявки.