pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Музикално-поетичен рецитал и изложба на децата от "Пробуда" за Деня на християнското семейство
pamedia , вторник 21 ноември 2017 - 17:23:42 // коментари: 0

ПРОБУДА

Изпълнен с много емоция за родители, гости и зрители беше рециталът на децата от Народно читалище "Пробуда-1990" в Пазарджик. Музикално-поетичният рецитал предшестваше откриването на изложба с техни рисунки, а поводът беше Денят на християнското семейство.

Изложбата е подредена в зала "Маестро Г. Атанасов", където по-късно тази вечер ще започне празничният концерт с участието на хор „Тракийска лира“ към певческо дружество „Лира“ и на мандолинна формация „Елена Генова“.
На фона на изключително свежите и ярки тонове от детските рисунки малчуганите изпълниха стихове, посветени на семейството, на човешките добродетели и на любовта. Изненада за публиката беше вълнуващото изпълнение на Яворовото "Две хубави очи", както и на стихове от съвременни автори, а участниците в рецитала бяха деца на възраст едва от 7 до 12 години, които извън училище посещават клубове в читалище "Пробуда" в пазарджишкия квартал "Изток". Рисунките са дело на децата от клуб "Дъга" с ръководител секретаря на читалището Зорница Баракова. Всички деца, взели участие в изложбата и рецитала получиха грамоти и награди.  
ПРОБУДА - Пазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 293Време за изпълнение: 0.1492 сек., 0.1188 от тях за заявки.