pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ултрамодерна шатра за 8 декември събира Ъпсурт, Криско, Азис и Гъмзата на една сцена в Пампорово
pamedia , четвъртък 23 ноември 2017 - 14:59:48 // коментари: 0

Шатрата е с капацитет 3000 души и ще събере студентите за двудневен парти маратон

На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно ще могат да се насладят на невероятно шоу в Пампорово. Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие "8 декември Фестивалът - Пампорово", което ще продължи 2 дни. Форматът ще събере на една сцена Криско, Азис, Ъпсурт, Тита и Гъмзата & Брас шоу, заедно с балет "Магаданс".
Ъпсурт

За фестивала ще се изгради ултра модерна, отопляема парти шатра, с големина 2000 кв. метра и капацитет 3000 души. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти, заедно с едни от най-добрите български артисти на специално изградена сцена, озвучаване и осветление.

Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн.  Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от малкото изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.

В парти екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. За пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. Фестивалът продължава 2 дни и ще участват 36 изпълнители. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна.

В първата фестивална вечер на сцената ще бъдат Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG. Втората вечер е посветена на поп фолк музиката с  Азис и неговия бенд Бенд , Гъмзата & Брас шоу заедно с балет "Магаданс", DJ STAMEN и DJ TONY G.

За повече информация: https://www.facebook.com/events/468529610197220/
Web: https://eabulgaria.eu/event/the-fest-pamporovo-2k17/


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1297Време за изпълнение: 0.2936 сек., 0.2464 от тях за заявки.