pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ренета Камберова посети тренировка на мажоретките от „Мистерия“ преди заминаването им за международен турнир в Загреб
pamedia , петък 01 декември 2017 - 10:44:22 // коментари: 0


Пазарджик

От ОДК съобщиха за посещението на Ренета Камберова, която отговаря за спорта в община Пазарджик, в тренировъчната зала на мажоретния състав към Дома. Присъствието на титулуваната гимнастичка е предизвикало много емоции сред момичетата от мажоретен състав  „Мистерия“, на които предстои участие в международен турнир в Загреб, Р Хърватска.

 Малките и големите мажоретки са представили пред Камберова композициите, с които ще участват в предстоящето състезание. „Това е нещо ново за мен, но е интересно и много атрактивно, харесва ми“,  е споделила впечатленията си тя.
 След изиграването на композициите в  увлекателен разговор  децата са задавали безброй  въпроси за трудностите и хубавите моменти, за тежките тренировки и спечелените медали, за  чувството да участваш два пъти на олимпийски игри и да се качиш сред медалистите на най-големия спортен форум на планетата.

Завоюваните призови места от „Мистерия“ през това лято са задължаващи и очакванията са в Загреб пазарджишките мажоретки да се представят достойно, а срещата с  Ренета Камберова е била мотивираща както за състезателките, така и за ръководителите и треньорите.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 765Време за изпълнение: 0.3780 сек., 0.3021 от тях за заявки.