pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Най-новата коледна украса е върху най-новия фонтан, довечера "палим" елхата с Павел и Венци Венц
pamedia , четвъртък 07 декември 2017 - 12:34:42 // коментари: 0


Пазарджик
С редица светлинни  композиции е обогатена тазгодишната коледна украса на Пазарджик. Така към вече съществущите, изградени в зазимените фонтани в централната част, се добави  и нова  - на кръговото при спортна зала "Васил Левски". От снощи светлинният фонтан е обект на любителски, и не само, фотоинтерес.

За най-малките е обогатена и приказната украса до детската площадка в градинката срещу  хотел "Тракия" с иглу и бяла мечка. Украсата по "Шишман", бул. "България" и другите улици е изпъната, а повредените светлинни елементи са подменени.
По прозорците на къщи и магазини също се появиха традиционните китайски лампички, не са много обаче обществените сгради със собствена коледна украса. До момента, като че ли   най-стилна е украсата на хотел "Хебър"

Довечера ще бъдат  запалени и светлините на коледната елха на площад "Константин Величков". Тържеството ще е с участието и на  Павел и Венци Венц. Началото е в 18:00 часа. Това ще е и първото от поредицата събития на фестивала „Коледен Пазарджик“

Пазарджик
ПазарджикОбратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 172Време за изпълнение: 0.3754 сек., 0.3008 от тях за заявки.