RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
IV "в" клас от НУ "В. Левски" е клас на месец декември
НУ

Четвърти „в” клас от НУ „Васил Левски” с класен ръководител Мариана Вълнарова е победителят за декември в конкурса „Клас на месеца” под мотото „Бъди отговорен – бъди в час”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.


Жури от членове на МКБППМН единодушно реши носителят на приза да е именно този клас, основавайки се на много добре аргументираната им номинация.

„Децата в класа са 21, от които 2 са от ромски произход. Те са приети от всички, приобщени са и никога не е изтъквано в отрицателна посока различието на етноса. У децата са изградени качества на взаимопомощ и сътрудничество, те са сплотен колектив, в който наистина присъства толерантността. Между тях няма агресия, жестокост, злоба, с които се сблъскваме всеки ден. Съумели сме да изградим дисциплина и атмосфера за ефективна работа, които предполагат и развиване на творческите заложби на децата”, посочва класната ръководителка.

В актива на ІV „в” клас е представянето на спектакъла „Празник на приказката” на Камерната сцена в драматично-куклен театър „Константин Величков”, като целта е възпитание в родолюбие и национални ценности. Класът участва в инициативата „Да допишем „Аз съм българче”, с желание участват в иновативни уроци.

Журито реши да присъди и специална грамота за проявена толерантност на ІV-ти  клас от ОУ „Стефан Захариев” с класен ръководител Гергана Георгиева. Отличието се дава за проявеното добронамерено и приятелско отношение към учениците от ОУ „Любен Каравелов”, които в момента се обучават в сградата на училище „Стефан Захариев”. Освен това четвъртокласниците проявяват толерантност и към своите различни съученици – дете в риск, отглеждано в приемно семейство и дете, дошло наскоро в класа.

Всички класове, номинирани в конкурса „Клас на месеца”, ще получат грамота за участие. Наградата – плакет „Клас на месеца” и грамотите, ще бъдат връчени на 20 декември от 14 часа във фоайето на Община Пазарджик.

Голямата награда в конкурса – еднодневна екскурзия в страната и призът „Клас на годината”, ще бъдат присъдени в края на учебната година.
СНИМКА: НУ "В. Левски" - Пазарджик


Тази страница е видяна: 1293

 Публикувано от: pamedia на вторник 19 декември 2017 - 17:01:21

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Иновативен клас от ОУ „Христо Ботев” е „Клас на месец март”
Второкласници от ОУ „Христо Ботев” са „Клас на месец декември” благодарение на иновацията „Да почувстваме математиката”
Трети „а” от ОУ „Св. Кл. Охридски” е Клас на месец януари
„Клас на месец март” е I „б” от НУ „Васил Друмев”
Класът на Елена Бишурова от НУ „Отец Паисий” е „Клас на годината” за месец май
„Клас на месеца” са Vв от ОУ "Свети Климент Охридски" и IXв от ПГМЕТ, ще има и „Клас на годината”
ОУ" Ст. Захариев" е клас на месец април
Защо първият приз "Клас на месеца" отиде при четвъртокланици от "В" клас на СУ "Г. Бенковски"
Отново ще има „Клас на месеца“
За пръв път два приза „Клас на месеца”

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5343 сек., 0.4536 от тях за заявки.