pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Оптикоелектрон - иновативна фирма за 2017 - във видео на Патентното ведомство
pamedia , петък 12 януари 2018 - 14:05:29 // коментари: 0

Оптикоелектрон Панагюрище

Патентното ведомство на Република България разпространи специално видео за панагюрското оптично дружество „Оптикоелектрон Груп“ АД, което стана „Иновативна фирма за 2017“. "Оптикоелектрон“ получи отличието за два свои патента – авиаторски очила за нощно виждане и модул за наблюдение. 97% от продукцията се изнася за ЕС, Близкия Изток, и Америка.

„За последните 15 години се промениха много неща. Нараснаха продажбите на фирмата, работата стана все повече, технохологично излязохме  на нови пазари и преориентирахме фирмата, от варшавска я направихме световна", заявява във видеото изпълнителният директор Иван Гарчев и допълва: "Гордея се, че през последните години сформирахме много силен екип и се надявам, че резултатите ще бъдат все по-добри".

"Оптикоелектрон Груп" АД е второто по големина дружество в Панагюрище и вторият най-голям работодател в Панагюрище. На територията на индустриалният парк работят приблизително около 700 служители, от които 150 високо квалифицирани инженери и докторанти. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 829Време за изпълнение: 0.3606 сек., 0.3050 от тях за заявки.