pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Учениците младши посланици на Европейския парламент - на посещение в РАИС по повод успешно реализирани европроекти
pamedia , вторник 13 февруари 2018 - 18:12:44 // коментари: 0


РАИС Пазарджик

Младши посланици на Европейския парламент от Гимназия "Иван С. Аксаков" в Пазарджик посетиха пазарджишкото предприятие за производство на машини с цифрово-програмно управление, за да видят резултатите от няколко успешно реализирани европроекти. Младежите имаха възможност да видят работата на закупен по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" каруселен струг и на високотехнологична лазерна измервателна техника. Внедряването на новите производствени мощности цели оптимизиране на производствените разходи,увеличаване на производствения капацитет и повишаване на качеството на произвежданата продукция.


В отговор на учениците Мария Станилова от "РАИС" обясни как предприятието е кандидатствало, процеса на подготовка и реализация и какви са реалните резултати от внедрената нова техника. Учениците бяха впечатлени от степента на автоматизация на производствения процес и от работата на операторите на машини с ЦПУ. 

Пазарджик

РАИСОбратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новинитеТази страница е видяна: 493Време за изпълнение: 0.1381 сек., 0.1062 от тях за заявки.