pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Проф. Д-р Гьокхан Яджъ консултира пациенти с диабет тип 2 и затлъстяване
pamedia , сряда 14 февруари 2018 - 14:05:39 // коментари: 0

Турският специалист дава съвети на отворени врати в София


д-р Ягджъ

Проф. Д-р Гьокхан Яджъ пристига у нас, за да се срещне с пациенти, които се нуждаят от хирургическо лечение на наднормено тегло и диабет тип 2. Консултациите със специалиста с над 25-годишен опит са безплатни и ще се проведат на 22 февруари в централния офис на болница Гювен Анкара в София  на бул. „Цар Освободител“ 14, сграда Ландмарк, етаж 5. Записванията трябва да се направят предварително на тел. 0890187777.

Проф. Д-р Гьокхан Яджъ е завършил Военномедицински факултет Гюлхане. Бил е научен сътрудник в Университет Мадисон, Уисконсин, САЩ - Отделение по трансплантация. През 2005 г. е обявен за почетен член на престижния университет. През 2010-а завършва курс по роботизирана хирургия Да Винчи, Страсбург - Франция, Програма за бариатрична и метаболитна хирургия. Яджъ специализира и в Медицински център АСАН, Южна Корея по Програма за Трансплантация на черен дроб от жив донор.

Лекарят от престижната турска болница Гювен Анкара е специалист по Обща и Онкологична хирургия,  трансплантации на органи,  метаболитна и бариатрична хирургия. В  болница Гювен Анкара през 2015-2016 година са оперирани над 400 пациента с наднормено тегло. 100% от оперираните са свалили излишните килограми.

При 80% от хората страдащи от диабет тип 2 се забелязва и проблем с наднорменото тегло. Всички въпроси, свързани с тези проблеми, могат да бъдат отправени към турския специалист на отворени врати в София на 22 февруари.

Един от известните в България пациенти на Д-р Яджъ е режисьорът Люси Иларионов, отслабнал драстично след интервенцията.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 906Време за изпълнение: 0.3416 сек., 0.2811 от тях за заявки.