pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С работата на полицаите се запознаха ученици от ПГИМ
pamedia , сряда 14 февруари 2018 - 14:55:34 // коментари: 0


ПГИМ

Ученици гостуваха на служителите от РУ-Пазарджик. Деветокласници от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в областния град заедно със своя педагогически съветник посетиха Районното управление в гр. Пазарджик. Техни домакини бяха служителите от сектор „Охранителна полиция”.
Инспектор от  Детска педагогическа стая им разясни възпитателните мерки, налагани на деца при противообществени прояви и им разказа за местата, където се прилагат. Тийнейджърите видяха местата за задържане на пълнолетни и непълнолетни лица, оперативната дежурна част. Полицейски и младши-полицейски инспектори ги запознаха с основната дейност на униформените полицаи по опазване на обществения ред и борбата с престъпността. Разговорът завърши с демонстрация на полицейско оборудване, което съвсем основателно предизвика огромен интерес сред младежите.    

ПГИМ

Днешното посещение на учениците е част от Образователната програма "Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури", изпълнявана съвместно от Окръжен и Районен съд - Пазарджик и ПГИМ.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 697Време за изпълнение: 2.0046 сек., 1.9398 от тях за заявки.