pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Двадесет и двама ученици от двете панагюрски гимназии ще получат стипендии по проекта „Образование за всички“
pamedia , сряда 28 февруари 2018 - 11:45:00 // коментари: 0

  
Панагюрище
   Двадесет и двама  ученици, обучаващи се в двете панагюрски  гимназии,  ще получат стипендии от фондация „Асарел“ по проекта „Образование за всички“. Традиционната церемония по връчване на стипендиите ще се състои на 1 март от 17.30 ч. в обновения ресторант на Хотел & СПА „Каменград“ .
   Наградени ще бъдат петима възпитаници на СУ „Нешо Бончев“ и 17 от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм - Панагюрище. Всички те са завършили първия срок на учебната 2017/2018 година с отличен успех и с по-малко от 5 неизвинени отсъствия. Техните стипендии ще бъдат връчени  от прокуриста на „Асарел-Медет“ АД и председател на Фондацията Галя Костова.
   Проектът на компанията „Образование за всички“ стартира през учебната 2012/2013 година, като основната му задача е да осигури безплатни учебници за деца от социално слаби семейства. Общият брой на подпомогнатите ученици от стартирането на програмата до настоящия момент е 649, а размерът на осигурените  от фондация „Асарел“ средства за безплатни учебници и стипендии надхвърля 60 000 лв.
  Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 213Време за изпълнение: 0.4319 сек., 0.3662 от тях за заявки.