pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Световноизвестен немски ангиолог ще проведе уъркшоп в клиниката по Съдова хирургия на „Уни Хоспитал“-Панагюрище
pamedia , сряда 14 март 2018 - 12:09:39 // коментари: 0

По време на визитата си д-р Ралф Лангхоф ще извърши няколко сложни ендоваскуларни („безкръвни“) процедури на пациенти от болницата

На 21 март, сряда, един от най-големите специалисти в ендоваскуларната медицина - д-р Ралф Лангхоф, ще посети „Уни Хоспитал“ в град Панагюрище по покана на клиниката по Съдова хирургия с началник клиника доц. д-р Андриан Тонев, д.м. Поводът за визитата му е провеждане на уъркшоп с лекарите специалисти от Съдова хирургия, по време на който той ще извърши няколко сложни ендоваскуларни („безкръвни“) процедури на пациенти.

Германският ангиолог е работил много години в най-голямата в Европа университетска болница  „Шарите“ в Берлин, а след това става ръководител на Центъра по съдова медицина в столицата на Германия. Прави демонстрации на ендоваскуларни съдови процедури в болници по цял свят, но в България идва от 2008 г.

Д-р Ралф Лангхоф е изключително известен със своите постижения в областта на ендоваскуларната медицина или отпушване и разширяване на променените от атеросклероза съдове. В практиката си той е извършил над 15 хиляди различни високоспециализирани интервенции – вътречерепни, бедрени, бъбречни, венозно-лазерни и други.
Д-р Ралф Лангхоф е член на УС на Европейската фондация за съдова медицина, главен лекар на отделението по ангиология в Център за съдова медицина Берлин - Вилмерсдорф, член на Научния консултативен съвет за осигуряване на качество в ангиологията.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 496Време за изпълнение: 0.3081 сек., 0.2414 от тях за заявки.