RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Десислава Костадинова: Приемните дават много важна обратна връзка
  
Пазарджик
Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова проведе приемна за граждани в Пещера. Приемният ден премина при изключителен интерес. Представител на църковното настоятелство на храма „Св.Димитър“ потърсиха г-жа Костадинова за помощ. Към църквата бе построен и открит параклис „Св.Мина“. Средствата за неговото изграждане бяха събирани от дарения. Сега предстои сградата на параклиса да бъде санирана. Тъй като ПП ГЕРБ и лично Десислава Костадинова, многократно са подкрепяли инициативи на църквата и сега от настоятелството разчитат на подкрепата на своя народен представител за подпомагане при санирането на параклиса.
След като община Пещера се очерта като една от най-добрите при реализирането на проекти за енергийна ефективност по Оперативна програма „Регионално развитие“, по която бяха обновени 43 жилищни и 4 административни сгради, в приемния ден дойдоха хора, които се поинтересуваха дали тази програма ще продължи.
Традиционно на приемната имаше и хора, които потърсиха Десислава Костадинова за помощ при решаването на различни проблеми, както и за подкрепа при намирането на работа.
Костадинова получи и приятна изненада. Дни преди Великден една от посетителките на приемната от Велинград,  донесе на народния представител кошничка с великденски яйца, писани по популярната местна технология.
„Благодаря на всеки, който идва на моите приемни. Неведнъж съм казвала, че те са много важни за мен като народен представител, защото ми дават необходимата обратна връзка за това, което вълнува хората, какви са техните реални проблеми“, сподели след края на приемния ден Костадинова.

Пазарджик
Пазарджик
Тази страница е видяна: 400

 Публикувано от: pamedia на неделя 18 март 2018 - 10:59:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Десислава Костадинова: Необходима е обратна връзка между учителите, вносителите и авторите на Законопроекта за средното образование
Десислава Костадинова: Ще продължа с приемните в региона, за мен е важно да общувам с хората
/Видео/ 2016-та е много важна за ООН, споделиха младежките ни представители в Световната организация с връстници в Пазарджик
Народният представител Десислава Костадинова ще има приемна в с. Фотиново, а Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев - в Пазарджик
Десислава Костадинова се срещна с посланика на Венецуела
Десислава Тодорова с най-много преференции в листата на ГЕРБ
В понеделник Десислава Костадинова ще има приемен ден в Пазарджик и Пещера
Десислава Костадинова - с приемни за граждани в Брацигово и Батак
Десислава Костадинова подкрепи нов боксов клуб в Пещера
Десислава Костадинова се срещна с жители на Брацигово и Батак

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5463 сек., 0.4636 от тях за заявки.