RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Двама журналисти, художник и преподавател са номинирани за Златен знак на Младежки дом - Пазарджик

Златен знак

Младежки дом Пазарджик стартира гласуването за връчването на Златен знак на Младежки дом. Номинираните личности са обявени след процедура по набиране на Номинации за носител на Златния знак на Младежки дом Пазарджик  за 2017 година.


Знакът се присъжда  на личност, допринесла за развитието, утвърждаването и популяризирането на Младежкия дом. Тази година  са номинирани следните личности (по азбучен ред):

Александра Кисовска - художник. Дългогодишен ръководител на Школата по изобразително изкуство към Младежки дом Пазарджик. Под нейно ръководство младите художници печелят отличия в областни, национални и международни конкурси; участват в изложби и издигат авторитета на институцията, която представляват. Всяка година голяма част от възпитаниците  ú продължават образованието си в специализирани средни и висши учебни заведения.

Елена Тоткова – преподавател в ОУ „Св. Климент Охридски“. Дългогодишен сътрудник на Младежки дом  Пазарджик за приобщаването и включването на ученици от ОУ „Св. Климент Охридски“ в инициативи и културни и  иновативни форми на образование  на Дома.

Мария Дъбова  - журналист, в. „Знаме“. Отразява събитията и инициативите на Младежки дом от много години. Популяризира дейностите на Дома с коректно отношение и внимание към фактите.

Николета Манджукова – дългогодишен журналист. Мениджър на Национален пресклуб БТА – Пазарджик. Помага за организирането и излъчването на пресконференции за събитията на Младежки дом Пазарджик, с което нашите новини влизат в медийния живот на България.

Гласуването ще се извърши онлайн в периода от 26 март до 10.00 часа на  4 април на сайта на Младежки дом Пазарджик www.mdompazardjik.com . Връчването на знака ще стане на церемония по време на Годишния концерт на ПТС „Чудесия“ на 5 април 2018 година от 19.00 часа на Площад „К.Величков“.

Знакът се връчва  всяка година през месец април за рождения ден на Младежкия дом. Присъжда се на личност, допринесла за развитието, утвърждаването и популяризирането на Младежкия дом; за финансовото подпомагане на дейността на Дома; за подобряване условията
на работа в Дома и подобряване на материалната база през изминалия едногодишен период.

Номинирани личности, спечелили веднъж Златния знак, не участват в следващо гласуване.

Носители на знака в предходните години са Таня Димитрова, Стоян Караджов, Спас Крайнин, Нишан Бъздигян и Станимир Стоилов.


Тази страница е видяна: 246

 Публикувано от: pamedia на понеделник 26 март 2018 - 18:12:44

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Ръководителят на ПТС "Чавдар", журналисти, доброволци и учители са номинираните за Златен знак на Младежки дом – Пазарджик
Д-р Никола Пенчев и Константин Абаджиев са номинирани за Почетен знак и Почетен гражданин на Пазарджик
Александра Кисовска е новият носител на Златния знак на Младежки дом Пазарджик
Започна гласуването за носител на Златния знак на Младежки дом Пазарджик за 2018 година. Номинациите са три
Петима културни дейци са носители на знак „Златен век“. Съюзът на българските писатели отличи Тодор Каракашев по повод 24 май
Двама са номинирани за "Почетен гражданин на гр. Пазарджик и общината"
Двама са номинирани за "Почетен гражданин на Пазарджик", комисията ще разгледа предложенията на 11 май
Над 20 инициативи отчетоха младите от ГЕРБ в Панагюрище. Двама са номинирани за ръководители на МГЕРБ в общината
Преподавател от ПГМЕТ - на обучение в ЦЕРН
За цялостен принос в развитието на културата на Община Пазарджик са номинирани четирима

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.8935 сек., 0.8118 от тях за заявки.