pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
"Чудесия" напълни Тортата, кметът им пожела да са все така гордост за Пазарджик и пазарджиклии
pamedia , четвъртък 05 април 2018 - 19:28:00 // коментари: 0

 
Пазарджик
Традиционният пролетен концерт на Танцовия ансамбъл "Чудесия" събра на централния площад "К. Величков" в Пазарджик родители, баби и дядовци, приятели и много почитатели на малките танцьори. Площадът вече е пълен, а към Тортата продължават да се стичат жители и гости на града.
След първите две изпълнения, точно в 18:00 часа  бе официалното откриване. Лично кметът на Пазарджик поздрави младите изпълнители, диркетора на Младежкия дом Ина Церовска и ръководителя на състава Таня Димитрова.

Инвестирали сме над половин милион лева и това е нашата най-добра, и най-умна инвестиция. Доказват го тези малки дами и госдпода, които ни носят много поводи за гордост - на хората и на Пазарджик. Това каза кметът на Пазарджик Тодор Попов, като подчерта, че е държал лично да поздрави възпитаниците на "Чудесия" и техните ръководители. Той  пожела  на тях, на Таня Димитрова и на Ина Церовска и занапред съставът да носи  още поводи за гордост.

Поздравителен адрес до "Чудесия" изпрати областният управител Стефан Мирев, в който пожелава на младите изпълнители и техните ръководители нови успехи.

Концертът продължава и в момента, а присъствието на екип и транспортно средство на "Фойерверкс" обещава и зрелищен финал във вечерта на Велики четвъртък.


Пазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1852Време за изпълнение: 0.4790 сек., 0.4107 от тях за заявки.