pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Съветът за младежка политика започва поредица срещи на младите с успели в своята професия хора
pamedia , неделя 15 април 2018 - 14:42:26 // коментари: 0


Иван Янакиев

Дискусии в неформална обстановка стартират в гр. Пазарджик. На 17-и април от 20:00 часа в клуб “Хевън” ще се проведе Social Evenings #1 с Иван Янакиев - управляващ директор на Аll Channels | PR.


Инициативата е на Съвета за младежка политика в партньорство с клуб “Хевън” и Американски колеж в България. Поредицата Social Evenings включва публични дискусии, но в неформална обстановка. Ежемесечно организаторите ще срещат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, като целят да съчетаят полезната лекция с приятната социална среда и да съберат на едно място хора с интерес към успеха и личностното развитие.

През последните години интересът към PR-а, маркетинга и комуникациите е все по-голям, затова и първият гост-лектор на събитието е Иван Янакиев – управляващ директор на Аll Channels | PR, част от All Channels Communication Group. Той има над десет години опит в областта на корпоративните и вътрешните комуникации, маркетинга и връзките с обществеността на международни компании и институции в редица сектори - политика, телекомуникации, технологии и FMCG. През последните години Иван Янакиев отговаря за едни от най-големите клиенти на агенцията като Мтел, LG Electronics, Discovery Networks, Eurosport, Philips, Amstel, Stolichno, Starobrno, Ариана, Крадецът на ябълки, Jameson, Coca-Cola HBC, Decathlon, Mastercard, проекти по линия на Fleishman Hillard и много други. Всеки, който реши да присъства на събитието трябва да попълни кратка регистрационна форма  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdkyiVeIvbHjfX6WcUuxhEkg9wtBe-K_jblE7jGGeCaRa6EQ/viewform, а в замяна любезните домакини подсигуряват на всеки регистрирал се 10% отстъпка на бара.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 8772Време за изпълнение: 0.2928 сек., 0.2503 от тях за заявки.