pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Последните 100 бройки от “Побързай” на Илия Михайлов имат благотворителна мисия
pamedia , понеделник 16 април 2018 - 08:40:01 // коментари: 0


iliya_mihailov_kn.jpg

Блогърът, авторът, творецът, преподавателят или иначе казано обществено активният човек Илия Михайлов обяви преди дни своя благотворителна инициатива в подкрепа на колега преподавател, който отскоро е с диагноза „рак на белия дроб”. Последните 100 бройки от първата книга на Илия Михайлов, която имаше своята премиера преди дни, ще се продават благотворително с цел набиране на средства за лечението на Георги Войнов – учител от Церово. Книгата няма определена цена, всеки да даде колкото може и желае. Първите 16 бройки вече са продадени. И тъй като апелът на Илия Михайлов е твърде личен и емоционален, предоставяме го изцяло на Вашето внимание:Уважаеми приятели, обръщам се към всички Вас с една ГОЛЯМА МОЛБА! Помните ли филма „Зеленият път“ и онзи огромен негър на име Джон Кофи, който имаше дарбата да лекува хората, да отнема техните болки и мъка? Понякога ми се иска да бъда като него, но не мога! Мога обаче да се опитам да помогна със собствените сили, с двете си ръце, със сърцето и душата си на този, който има нужда от мен.

Споделям всичко това с Вас и Ви моля да ме подкрепите. Мой приятел и колега, когото безкрайно обичам и уважавам, е в беда. Преди няколко месеца Георги Войнов получи жесток шамар от съдбата – диагноза „рак на белия дроб“. Той е силен човек с уникално чувство за хумор и една чаровна усмивка, която сякаш говори с гласа на Доброто. Но днес бате Жоро има нужда от нашата помощ.

Обръщам се към всички Вас – тук в България или в чужбина, до които все още моята дебютна книга „Побързай“ не е стигнала. До всички онези, които изявиха желание да я имат. Подарихме почти целия тираж от 500 бройки, но все още имам около 100. Много Ви моля, подкрепете ме, като закупите книгата ми! Няма определена цена. Нека всеки даде толкова, колкото може да си позволи! Всяка помощ е добре дошла! Всички пари ще отидат в подкрепа на лечението на бате Жоро! За да бъда коректен към Община Пазарджик, която спонсорира издаването на книгата, ги уведомих за тази моя идея и имам тяхната подкрепа!

На хората в чужбина ще изпратя екземпляр по пощата или някоя куриерска фирма. Всеки ще получи книга с автограф, а името му и сумата, която отдели, ще бъдат записани и оповестени от мен!

Моля, подкрепете ме! Нека тези 100 последни бройки на „Побързай“ бъдат нашите 100 общи крачки по улица „Надежда“! Бате Жоро го заслужава!
Телефон за връзка с мен: 0885 65 85 55Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4128Време за изпълнение: 0.5552 сек., 0.4738 от тях за заявки.