pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
СК ”Шампион” ще отбележи официално десетата си годишнина
pamedia , понеделник 28 май 2018 - 15:35:06 // коментари: 0

СК ШАМПИОН

На 4 юни СК „Шампион“ ще отбележи официално 10-та годишнина от основаването и дейността на клуба. През клуба са преминали хиляди деца в няколко вида спорт:  плуване, триатлон и модерен петобой. В дейността ни има включена и група по аква аеробика и обучение на деца със специални потребности. За своята 10-годишна история спортистите са спечелили множество медали, купи, титли, отличия. През 2017 г клубът получи две големи отличия - спортист и треньор номер 1 на Пазарджик  - Йордан Гюров и Ани Георгиева. В почетната витрина на клуба са подредени класирания от престижни
международни форуми по модерен петобой на Йордан Гюров с 9 място от СП, Валентина Георгиева с 3 място в световната ранглиста  по биатъл, медалисти  от Световното първенство по биатъл в София, участие на Йордан Гюров, Валентина Георгиева, Малина Деянова,Христо Йовев,Виктория Стойнова в СП и  ЕП. Балканска титла по триатлон на Валентина Георгиева от Кладово, Сърбия е друга гордост, както и множество медалисти от  Бургас Challenge  и Open СОК Камчия, сподели треньорът Валентин Георгиев. В плуването също имат сериозни постижения - Камелия Стоименова е неизменна шампионка в бруста, като през 2017 г спечели 6 златни медала и постави държавен рекорд  на 50 бруст,макар и вече подобрен.

Презентация и изложба на спечелените отличия ще бъдат направени  на 4 юни от 16 часа на „Тортата“ на град Пазарджик. Годишнината ще почете и Ренета Камберова, лицето на спорта в Пазарджик. Тортата ще  бъде златна,сребърна и бронзова със всички спечелени през годините медали и купи от спортистите шампиони.

Ръководството на СК”Шампион”кани всички свои бивши и настоящи спортисти,родители и фенове на Тортата от 16 часа на 4 юни понеделник за официалната част, а вечерта преди това за спортистите ще има воден купон и дискотека  -  на 3 юни на плаж „Луда Яна“.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1671Време за изпълнение: 0.5424 сек., 0.4668 от тях за заявки.