pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Детските полицейски управления от областта участват в Националния преглед по полицейска лична защита и карате
pamedia , четвъртък 31 май 2018 - 14:11:24 // коментари: 0


Полиция

Доброволците от Детските полицейски управления в Пазарджик и Панагюрище участваха в републиканския преглед по полицейска лична защита и карате, организиран от Спортната асоциация на МВР. Срещата се проведе в спортна зала „Васил Левски” в Пазарджик. Събитието беше ръководено от главния инструктор по полицейска лична защита на вътрешното министерство инспектор Тони Петров, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
Детско полицейско управление Пазарджик

Опитни инструктори обучаваха децата, които  показаха много сръчност, ловкост и добри познания в личната защита. Това се дължи на двегодишната усърдната работа на техните наставници по места. Това беше и последното обучение в рамките на проекта „Детско полицейско управление”, провеждано на територията на региона.

На 1-ви юни, когато честваме Международния ден на детето, предстои провеждане на финалното тържество под надслов „Как Детското полицейско управление променя нашия град”. В него ще вземат участие всички доброволци от Пазарджик, Панагюрище, Септември, Пещера и Велинград То ще се проведе от 14.00ч. в зала „Арена Асарел” в гр.Панагюрище.   


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 12072Време за изпълнение: 0.5565 сек., 0.5035 от тях за заявки.