pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Три златни медала за Дара Стоянова от турнира „Тракия къп“
pamedia , неделя 17 юни 2018 - 08:42:36 // коментари: 0

Дара Стоянова

Пловдив е домакин на 5-тия международен турнир по художествена гимнастика "Тракия къп" и Приз Мария Петрова, който се провежда в периода 15 - 17 юни 2018г. в спортната зала на ПУ "Паисий Хилендарски". В първият ден от състезанието Дара Стоянова, успя да грабне 3 златни медала за Девойки младша възраст до 10 години, А категория, за съчетания с обръч, без уред и в многобоя.


Възпитаничката на Маргарита Николова - Александрина Митева направи много добро представяне и остана на крачка от заветната стълбичка, като се класира на 4 място в многобоя.

Участие взе и Адриана Данова от СКХГ „Диляна Прима“, която направи също много успешно представяне, броени дни преди старта на Държавното първенство за А категория. Тя успя да се класира на 5 място на съчетание с въже. 

В състезанието взеха  участие  клубове от Израел, Испания, Кипър, Великобритания, Гърция и Сърбия. както и 18 клуба от цяла България.

Следващата седмица на възпитаничките на Вили Петкова - Ади и Дара им предстои Държавно първенство в СОК Камчия, къде то ще се състезават с най – добрите деца до 10 години, А категория, от цяла България.
Диляна Прима
Тракия къп


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 13911Време за изпълнение: 0.3587 сек., 0.2856 от тях за заявки.