pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Награди за 102 служители на Областната дирекция на МВР
pamedia , сряда 04 юли 2018 - 14:29:07 // коментари: 0

МВР Пазарджик

102 служители от Областната дирекция на МВР в Пазарджик бяха отличени по случай професионалния им празник 5-ти юли. Церемонията се проведе в заседателната зала на дирекцията в присъствието на директора старши комисар Йордан Рогачев, заместник-директора комисар Ивайло Тишев и началниците на отдели комисар Иван Дончев, комисар Блага Крайчева и Мариана Шопова, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.


С едно от най-високите отличия – почетен знак на МВР ІІІ-та степен бяха наградени главен инспектор Петко Шотлеков – началник на РУ-Панагюрище и старши инспектор Христо Георгиев – началник на група в РУ-Пещера. Със заповед на Министъра на вътрешните работи с огнестрелно оръжие е награден и младши експерт Павел Вълков от РУ-Панагюрище. 25 служители са отличени с различни награди от Министъра и Главния секретар на МВР. За постигнати добри резултати в служебната дейност и постигнати успехи със своя заповед директорът на ОДМВР-Пазарджик е наградил 74 служители от структурите на областната дирекция.

По инициатива на старши комисар Рогачев с плакети бяха отличени старши инспектор Мария Панайотова, старши инспектор Мариана Димитрова, инспектор Наташа Вучкова, инспектор Павлин Караколев, младши експерт Здравко Пашов и младши-експерт Иван Христев. Те са служителите успешно осъществили провеждането на програмата „Детско полицейско управление“ на територията на цялата област. 
МВР Пазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 7682Време за изпълнение: 0.5047 сек., 0.4280 от тях за заявки.