pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Продължават съвместните приемни в област Пазарджик на народните представители от ГЕРБ Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев
pamedia , понеделник 16 юли 2018 - 16:53:26 // коментари: 0

   
Пазарджик
След общините Септември, Панагюрище и Сърница народните представители от ПП ГЕРБ  Десислава Тодорова, Даниела Малешкова и Димитър Гечев проведоха открита приемна за граждани от град Пазарджик. На приемната те бяха потърсени за съдействие от  собственик на частна фирма с молба за ускоряване на процедурите за разкриване на концесия за добив на инертни материали от коритото на река Стряма, община Раковски.
  „Ще се опитаме да потърсим съдействие от нашите колеги – народните представители на ГЕРБ в област Пловдив, тъй като въпросната концесия е на територията на съседната на пазарджишка, Пловдивска област, коментира Десислава Тодорова. Депутатите поеха ангажимент да се запознаят подробно с искането.
Граждани потърсиха съдействието на народните представители и по въпроси, свързани с работни места, с лични проблеми в областта на здравеопазването и социалното осигуряване.
ПазарджикПазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 16044Време за изпълнение: 0.5308 сек., 0.4573 от тях за заявки.