pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ЖГЕРБ-Пазарджик раздаде наградите от фотоконкурса "Моята красива градина и балкон"
pamedia , вторник 07 август 2018 - 11:17:54 // коментари: 0

  
Пазарджик
На първо място, според регламента, бе класирана Боряна Минекова от село Мало Конаре с 221 гласа. Тя получи от общинския ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Краминова – градинска люлка.
„ Поздравявам Ви за труда, който сте положили.Много ми се иска красотата която сте сътворили да бъде изнесена извън  градините Ви, за да добият красив облик и нашите улици, защото красотата възпитава и облагородява хората. Ще се радвам красиви снимки от Пазарджик и общината да обиколят света и да рекламират България като привлекателна страна.“
     Втора в конкурса стана Величка Новакова със 150 гласа от Мокрище, която бе наградена с комплект от маса и два стола за градина си. Величка е редовна участничка в конкурсите на ЖГЕРБ Пазарджик. Трета е Радка Павлова със 128 гласа, отново от  най-голямото населено място в община Пазарджик, Мало Конаре. Тя получи барбекю.  Бяха определени и две поощрителни награди на Веселина Колчакова от село Величково и Стоян Йорданов от село Алекоконстантиново. Те получават соларни лампи за градина и декоративни животни. Средствата за закупуване на наградите бяха осигурени от общинските съветници на ГЕРБ в Пазарджик - Радка Кежева, Найден Шопов, Лидия Панайотова, Евтим Янев, Атанас Качаков, Борис Димитров и от зам.областният управител Йордан Кожухаров.
Фотоконкурсът "Моята красива градина и балкон“ традиционно се провежда през месец юли и е посветен на  Световния ден на градинаря - 1 август. В конкурсът участваха през тази година над 30  любители градинари, които показаха своите градини и балкони. Участието в конкурса бе чрез снимки на градини и балкони от цялата община на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във Фейсбук.
ПазарджикПазарджикПазарджикПазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 6987Време за изпълнение: 0.4791 сек., 0.3993 от тях за заявки.