pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В Пазарджик ГЕРБ отбеляза пред паметния знак в Градската градина 110-та годишнина от обявяването на Независимостта на България
pamedia , събота 22 септември 2018 - 15:17:59 // коментари: 0

ГЕРБ


Общинската структура на  ГЕРБ в Пазарджик отбеляза 110-та годишнина от обявяването на Независимостта  на България. Пред паметния знак  в централния парк на града цветя поднесоха областният координатор на партията Найден Шопов, общинският ръководител  Гинче Караминова,  общински съветници от ГЕРБ и  членове на общинските организации на Младежи, Жени  и Старейшини ГЕРБ.

ГЕРБ

В  словото си  Гинче Караминова изтъкна ,че „110 години  Отечеството ни стои пълноценно на политическата карта  като суверенна държава. А днес с пълно право има и   самочувствието на равноправен член на обединена Европа”. „България е държава с глас, който се чува и оценява от нашите външнополитически партньори. България е уважавана от съседите си и гради мостове между Балканите и Европа”, каза още общинският председател на ГЕРБ- Пазарджик. “Независимостта на една нация се изразява в  силата да отстоява интересите си пред всички. В днешните динамични времена независимостта  има и повече от  политическо измерение. Защото през 21 век свободата на една нация преминава през свободата на всеки човек. А изграждането на свободни хора от своя страна преминава през добро образование, стабилна икономика, прозрачност на процесите в обществото и толерантност.  В този смисъл днешният ден е чудесен повод да погледнем напред и да си кажем какво искаме и какво може всеки от нас да направи, за бъде страната ни силна и стабилна”, посочи Караминова.”Трябва всеки ден да обичаме България! В дните на национална гордост, но и в изпитанията на трудните моменти! Да бъдем единни и сплотени, за да пребъдва Родината ни!”, призова общинският ръководител на ГЕРБ.

 В Пазарджик паметният знак на Независимостта бе поставен в централния градски парк през 2008 година по инициатива на Караминова в качеството й на тогавашен общински съветник от ПП ГЕРБ.
ГЕРБ 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 5185Време за изпълнение: 0.5198 сек., 0.4417 от тях за заявки.