pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Орехови, иглолистни и дъбови дърва без документи набавили трима, образувани са полицейски производства
pamedia , четвъртък 11 октомври 2018 - 11:57:17 // коментари: 0

 
Пазарджик
Три полицейски производства са образувани за съхранение и транспортиране на незаконно добита дървесина, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик .
Вчера при проверка на къща в село Пищигово криминалисти от ОДМВР-Пазарджик са установили наличието на 2.5 куб. метра орехова дървесина. Притежателят и Д.Г. - на 30 години от същото село, не успял да представи редовно позволително, а дървата не били маркирани.
Аналогичен е и случаят с 29-годшщния велинградчанин М.Ч. Той транспортирал около 2.5 кубически метра иглолистни дърва за огрев с каруцата си, незаконно добита от района на Велинград.
Почти по същото време служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик извършвали проверки на територията на Община-Белово. В района на село Габровица органите на реда засекли товарен камион „Щаер“. Водачът на камиона К.С. - на 44 години от същото село, превозвал девет кубически метра широколистни, немаркирани  дърва. Той не успял да представи на проверяващите и необходимите документи за произхода им. Камионът и целият му товар са иззети и оставени за съхранение в ДГС Белово.
И по трите случая се водят полицейски производства.      

           


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4713Време за изпълнение: 0.3855 сек., 0.3113 от тях за заявки.