pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Цветан Цветанов идва в Пещера за откриването на санираната сграда на общинската администрация и спортна площадка в училище
pamedia , понеделник 29 октомври 2018 - 11:16:13 // коментари: 0

Пещера

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие на 30.10.2018г. /вторник/  от 10.45 ч. санираната сграда на общинската администрация в  община Пещера и от 11.15 ч.  многофункционална спортна площадка на открито в ОУ “П.Р.Славейков“ в гр. Пещера.


Проектът за саниране  е на обща стойност 677 763 лв. от ОП „Региони в растеж“. В рамките на тези средства  е топлоизолирана  сградата на общинска администрация, сменена е дограмата , подменен е покривът, изградена е климатична термопомпена инсталация и е направена реконструкция на първия етаж  с цел да бъде превърнат в Център за обслужване на граждани.

Първият етаж е бил ресторант в миналото, който е закупен от общината  за 200 000 лева чрез облигационен заем и е ремонтиран с 214 000 лева собствени средства така, че да бъде присъединен към административната сграда. Ремонтът е продължен със средства от оперативната програма за да отговаря на европейските норми за административен център.

Спортната площадка, която ще бъде открита от Цветан Цветанов, включва в себе си  мини игрище за футбол с изкуствена настилка, мини игрище за баскетбол, фитнес на открито и тенис маси. Проектът е на стойност близо  270 000, дарение от „Биовет“ АД Пещера. Общината е финансирала изготвянето на проекта.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4287Време за изпълнение: 0.4065 сек., 0.3327 от тях за заявки.