pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
По сигнал Общината обезопаси тръба над канала до новата площадка
pamedia , петък 02 ноември 2018 - 12:04:45 // коментари: 0

   
   Пазарджик
Община Пазарджик реагира незабавно на сигнал от граждани за потенциалната опасност, която представлява преминаваща над канала тръба. Тя се намира в района на новоизградената площадка на кръстовището между улиците "Димчо Дебелянов"  и "Пловдивска". Новите съоръжения за игра привличат интереса на много деца от района. Част от тях се забавляват и преминавайки по тръбата. Вече има случаи на паднали  и само малкото вода спасява "героите" от по-тежки последствия освен сълзите.

Въпреки, че водното съоръжение е собственост на "Напоителни системи", Община Пазарджик е поставила обезопасителни решетки и на двата бряга. През пролетта в Панагюрище две деца паднаха и се удавиха в придошлата Луда Яна, опитвайки се да преминат над водата по останала колона от разрушен мост. Тялото на по-малката сестра - на 8 години, така и не бе открито.

От началото на седмицата площадката се чисти ежедневно, но и тази сутрин в определени участъци люспи и празни бутилки свидетелстват за развлечения на доста над детската възраст посетители. От ОД МВР - Пазарджик призоваха на пресконференцията във вторник за повече гражданска активност и сигнализиране на тел. 112 при забелязани случаи на вандализъм и нарушаване на обществения ред.
ПазарджикПазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2139Време за изпълнение: 0.3082 сек., 0.2502 от тях за заявки.