pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Срещата "Хебър" - "Левски" все пак се доигра
pamedia , неделя 04 ноември 2018 - 07:13:26 // коментари: 0

  
   Пазарджик
Десетина-петнайсет минути, след като Владо Николов изведе  отбора си на официалната фейсбук страница на ВК "Хебър" бе публикувано следното съобщение:
"Скъпи фенове, след като отборът на Левски демонстративно напусна игралното поле, едва след броени минути щабът им благоволи да се завърнат и мачът ще бъде възобновен."

Така срещата е продължила, но междумвременно по-голямата част от публиката  напусна, и при доиграването "Хебър" се е наложил категорично с 25:20.

Коментарът на страницата на отбора след третата му поредна победа и заемането на мястото на едноличен водач във временното класиране е:

"Освен със силната игра на Хебър, мачът ще бъде запомнен и с поведението на гостите от София. След спорно съдийско отсъждане в полза на пазарджиклии в третия гейм при резултат 8-5, ръководството на Левски извади отбора от игралното поле и се прибра в съблекалните. По молба на делегата на срещата, столичани благоволиха да се завърнат и да доиграят мача. Хебър продължи да доминира и завърши успешно с категорична победа. Следва гостуване срещу Пирин (Разлог) на 9-и ноември."Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1782Време за изпълнение: 0.1574 сек., 0.1266 от тях за заявки.