pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Мулти култи китчън ви среща с шоколадите „Гайо“
pamedia , вторник 20 ноември 2018 - 14:45:00 // коментари: 0

Гайо

Венсан и Мария Гайо ще разкажат за пътя на шоколада по време на специален тур

На 24 ноември от 16:00 ч. във Фабрика за шоколад „Гайо“ ще се състои обиколка с дегустация, като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Събитието  е организирано от екип на Съюз за независимо творческо общуване по проект „Мулти култи китчън“.


Турът включва дегустация на шоколадовите изкушения на Венсан и Мария Гайо, съобщи Дани Коцева от Младежки дом-Пазарджик – един от партньорите на събитието. Всеки гост на тура във фабрика „Гайо“ ще може да направи свой собствен шоколад, а по време на срещата отново ще бъдат споделяни лични истории.

Фабриката за шоколад „Гайо“ ще намери място и на Мулти култи картата, с която се представя културното многообразие на Пловдив, чрез картографирането на автентични чуждестранни обекти и представяне на успешни интеграционни истории.

По-рано през годината в град Пловдив се проведоха „Мулти култи китчън Индия“, посветена на екзотичната кухня на страната, и „Детска работилница“, която запозна децата с украинското изкуство Витинанка. В град Пазарджик заедно с арменската и руската общност бяха реализирани съответно Мулти култи китчън Армения и Мулти култи китчън Русия.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 7272Време за изпълнение: 0.3924 сек., 0.3198 от тях за заявки.