pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Провеждането на втори българо-турски бизнес форум в Пазарджик обсъдиха Стефан Мирев и Хюсеин Ергани
pamedia , петък 23 ноември 2018 - 10:20:07 // коментари: 0

 
Пазарджик
Областният управител Стефан Мирев се срещна вчера с Генералния консул на Турция в Пловдив Хюсеин  Ергани. На срещата присъства и Мехмет Али Ердем – търговски аташе в Генералното консулство. Хюсеин  Ергани благодари на областния управител за успешно проведената визита на представители на турския бизнес в област Пазарджик. Бизнес срещата се проведе през октомври 2017г., на нея присъстваха представители на сдружения на работодатели от област Пазарджик, които представиха накратко дейността си. Хюсеин  Ергани заяви, че по примера на Пазарджик в момента се организират подобни срещи в областите Габрово и Велико Търново.
За да се стигне до по-устойчив и ползотворен ефект от създадените вече бизнес контакти, по време на първата среща, двете страни обсъдиха организирането и провеждането на втори бизнес форум с участието на представители на бизнес средите от българска и турска страна. Предварително ще бъдат уточнени секторите, към които има интерес за бизнес партньорство от българска и турска страна. Предвижда се бизнес-форумът да се проведе през м. март-април 2019г. в област Пазарджик. В рамките на събитието ще бъде организирана и културна програма.
    След днешното посещение в Областна администрация, Генералният консул на Турция в Пловдив Хюсеин  Ергани отпътува за Велинград, където преведе среща с кмета на общината д-р Костадин Коев.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3783Време за изпълнение: 0.4355 сек., 0.3612 от тях за заявки.