RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Едва 6 участваха в обсъждането на проекта за Синя зона и организацията на движението в Пазарджик
  
Пазарджик
Въпреки обявеното за 18:00 часа, след края на работния ден, обсъждане на проекта и предложенията за нова Наредба за организацията на движението на територията на Община Пазарджик, Пленарна зала се оказа също толкова празна, дори и повече, както при обществените обсъждания и на другите подзаконови проекти на нормативни документи.

Освен докладчиците - зам.-кметът Петър Петров и шефът на "Паркинги и охрана" Георги Шекерджиев, Главният архитект Кръстю Танков и директорът на ТСУ инж. Славка Стойчева интерес към горещата тема за паркирането и организацията на движението  заявиха с присъствието си още шестима, сред които двама общински съветници - Димитър Петков и Цанко Бангьозов.

Георги Шекерджиев показа новия талон за паркиране, който е съобразен с последните изисквания и новости за този вид документ.
Една от големите промени е отпадането на част от местата за платено паркиране като Синя зона, което ще влезе в сила след гласуването на Наредбата от местния парламент.
Сред немногото предложения от граждани е и това да отпадне гратисния период от 5 минути в началото на периода за таксуване, с което шефът на "Паркинги и охрана" напълно се солидаризира, тъй като на практика няма как да се докаже началото на паркиране при некоректни водачи на мпс, за което имал богат опит през годините.
Заради стпроежа на сграда на Администпративния съд на мястото на стоянката на такситата при старата автогара, се предлага да се обособят 5 парко места за таксита на ул. "Ованес Соваджян" срещу БИЛЛА.
Положително е становището на работната група и относно предложението на шефа на Районното управление на полицията в зоната да се допускат и автомобили  до 5 тона за зареждане на обекти, като увеличението на тонажа е двойно.

Пазарджик

Тази страница е видяна: 6276

 Публикувано от: pamedia на сряда 19 декември 2018 - 23:11:39

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Мобилното приложение на URBO спестява пари и улеснява паркирането в Синя зона в Пазарджик
Без сигнали за корупция през 2018 г. при омбудсмана на Пазарджик, срещу „Синя зона“ сигналите са малко
По делото за „Синя зона“ Община Пазарджик да предостави актовете, с които са определени местата за кратковременен престой
И паркингът пред EVN стана „Синя зона“
Ако пътувате до Пловдив: Цената на Синя зона стана 2 лв
Три безплатни паркинга в центъра на Пазарджик стават "Синя зона"
Нови улици в Пазарджик влизат в "Синя зона" - ето кои са
През 2013 г приходите от „Синя зона“ надхвърлят половин милион лева
Утре паркирането в Синя зона е безплатно. И "паякът" няма да работи
Операторът на "Синя зона" "Контур 7" - със специалист по връзки с обществеността на първата си пресконференцияТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5695 сек., 0.4972 от тях за заявки.