RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
"Артстрой Про" е носителят на "Златната либела" за 2018 г.
Артстрой
Инж. Л. Келчев и  Йордан Георгиев от "Артстрой Про" със Златната либела

За 11-та поредна година областното представителство на Камара на строителите в България връчи наградите за постижения в строителството от област Пазарджик. Статуетката - прототип на древноегипетска либела тази година стана притежание на "Артстрой Про" ООД. Наградата се връчва след гласуване на членовете на камарата. "Златната либела“ е символ на добра  строителна практика и  добър строителен  мениджмънт.  Водещи при определяне на номинацията са личните качества на управителя. Той трябва да  умее да изгражда и мотивира екипи, да планира стратегически и да реализира положителни финансови резултати, обясниха от Камарата на строителите.
Пимо
Инж. Л. Келчев и управителят на "Пимо СВ" - Нешко Гергов

Официални гости на събитието бяха Областният управител на област Пазарджик Стефан Мирев, инж. Тодор Калоянов - председател на регионалната колегия на КИИП Пазарджик, Димитър Копаров - директор на дирекция „Организационна политика“ към централата на КСБ и  строителите ветерани Никола Василев, инж. Прасков, инж. Сечков и инж. Михайлов.

Най-добър строител в област Пазарджик за 2018 година в първа група: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения е отново „Артстрой Про“ ООД, гр. Пазарджик; във втора група: строежи от транспортната инфраструктура – „Еко-хидро-90“ ООД, гр. Пазарджик; трета група: строежи от енергийната инфраструктура – „Ди Ти Ай“ ООД, гр. Пазарджик и в четвърта група: строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда – „Аквамонт“ ООД, гр. Пазарджик.
 
Наградите поднесе областният управител Стефан Мирев. Той поздрави строителите и гостите на ресторант "Вайрон Гарден" с настъпващите коледни и новогодишни празници.

В конкурса „Сграда на годината 2018” участват сгради, построени от строители, вписани в Централния професионален регистър на строителите /ЦПРС/. Заявления за участие подадоха шест фирми за 11 сгради в две категории - жилищни и общественообслужващи сгради и санирани сгради по програми за енергийна ефективност.


Петчленното жури, оценявало сградите, е  в състав:
1.арх. Кръстьо Танков - главен архитект на община Пазарджик
2.арх. Петър Мурджев - представител на КАБ Пазарджик
3.инж. Тодор Калоянов - председател на КИИП Пазарджик
4.инж. Любомир Келчев - председател на КСБ ОП - Пазарджик
5.инж. Евтим Янев - член на УС на КСБ

Журито избра за Сграда на годината 2018 в категория „Жилищни и общественообслужващи сгради“ - Многофункционална сграда с офиси и магазини на ул. Иван Вазов 1 , гр. Пазарджик с възложител: „Пимо – СВ” ООД, проектант: „Студио архитектон” - арх. Валентина Младенова и строител: „Пимо – СВ” ООД.

 Сграда на годината 2018  в категория „Санирани сгради по програми за енергийна ефективност“ е Многофамилна жилищна сграда в гр. Пазарджик на ул. Панайот Волов 20,22,24 с възложител сдружение на собствениците"Напредък" и община Пазарджик, проектант - арх. Елица Иванова и строител -  „Заводски строежи ПС“ Пазарджик ЕАД.
Заводски строежи
Инж. Л. Келчев -председател на КСБ ОП-Пазарджик и  Атанас Янев - представител на "Заводски строежи ПС Пазаарджик" ЕАД

 В класацията „Сграда на публиката“ поради неправомерни гласове областния съвет реши да анулира вота в категория санирани сгради по програми за енергийна ефективност.

 В категория „Жилищни и общественообслужващи сгради“  в продължение на осем дни на сайта на областното представителство бяха отчетени  3034 гласа. С 56,2 % сграда на публиката 2018 е Жилищна сграда в гр. Пазарджик на  ул. Беласица 2 с възложител „Артстрой Про“ ООД, гр. Пазарджик с проектант арх. Стефан Гюрджеклиев и строител  „Артстрой Про“ ООД.
По време на церемонията бяха отличени и четирима юбиляри през 2018г.
Тази страница е видяна: 1352

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 20 декември 2018 - 15:27:27

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Носител на „Златната либела“ за 2013г. е „Термикс ЕС”
"Артстрой инвест" е тазгодишният носител на наградата "Златна либела"
"Златната либела" тази година е за "Хаси инженеринг"
Нишан Бъздигян е носителят на наградата “Предприемач на годината - 2011”
В Пещера тържествено отбелязват златната сватба на 43 двойки
Сграда на „Артстрой инвест“ и арх. Валя Младенова стана сграда на годината и сграда на публиката
В Пещера 35 двойки отпразнуваха заедно своята Златната сватба
Георги Мишев, носителят на наградата Р. Алексиев: Скромността става дефицитен материал /видео/
Жури ще избира измежду преводачите на 1548 книги, носителят на наградата “Стоян Бакърджиев”
В петък митрополит Николай ще донесе в Пазарджик Чудотворната икона на света Богородица „Златната ябълка”Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2979 сек., 0.2302 от тях за заявки.