pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Гратисен период до 18 януари за подновяване на пропуските за паркиране в „Синята зона“ по местодомуване
pamedia , четвъртък 03 януари 2019 - 12:43:20 // коментари: 0

КОнтур 7

От „Контур-7“ - дружеството, което управлява „Синя зина“ - Пазарджик, напомнят, че правото за преференциално паркиране по местодомуване е за срок от една година и жителите на Пазарджик, които желаят да се възползват от това право и през 2019-та година трябва да разполагат с валиден пропуск. В тази връзка фирма „Контур 7“ дава толеранс на собствениците на жилища в централната градска част до 18 януари да предприемат необходимите стъпки за това. Документите се подават на гише №5 в Информационния Център на Община Пазарджик.


 Правото за паркиране по местодомуване се издава на собствениците на имоти, попадащи в обхвата на Синя зона - гр. Пазарджик. Пропускът за местодомуване важи за определен участък от улицата, на която се намира жилищният имот и правото за преференциално паркиране се прилага само за един брой автомобил.

За платен служебен абонамент за паркиране също се подава заявление на гише №5 в Информационния Център на Община Пазарджик.

Паркирането в „Синя зона“ в центъра на Пазарджик е срещу 1.50 лв на час във времето от 08:00 до 19:00 часа, в работните дни.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 6645Време за изпълнение: 0.5795 сек., 0.5048 от тях за заявки.