pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Стрелците от ОДМВР-Пазарджик са първи в националния турнир
pamedia , петък 04 януари 2019 - 15:49:54 // коментари: 0

odmvr_strelba18.jpg

Отново достойно представяне на стрелците от ОДМВР-Пазарджик на националния турнир по стрелба за служители на МВР, който се проведе в Смолян. В надпреварата са взели участие над 150 служители, групирани в 26 отбора от областните и специализираните дирекции на МВР, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР-Пазарджик.
odmvr_strelba18a.jpg

Представителите от отбора на ОДМВР-Пазарджик са Цанко Близнаков, Цветан Николаев, Атанас Бакалов, Блага Крайчева, Анелия Гидикова и Илияна Лупова. В подобни надпревари редом с отбора е винаги и оръжейника на дирекцията Николай Вълканов.

Дамският тип спечели призовото първо място, мъжете се класираха втори, а в комплексното класиране пазарджиклии отново заеха първата позиция. Това постижение е поредното доказателство за класата на нашия отбор и за усилията, които полагат стрелците да поддържат страхотната си форма. Победителите са наградени от директора на ОДМВР-Смолян старши комисар Николай Димов.    Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3430Време за изпълнение: 0.9073 сек., 0.8279 от тях за заявки.