pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Специално създадена за фестивала пиеса на Салваторе Фрега ще звучи в тазгодишните „Зимни музикални вечери „Проф.Иван Спасов“
pamedia , сряда 09 януари 2019 - 11:57:12 // коментари: 0

Зимни музикални вечери

По време на тазгодишния Международен фестивал „Зимни музикални вечери „Проф. Иван Спасов” ще звучи творбата на Салваторе Фрега - пиесата  "Мъж на жените" - създадена специално за фестивала. Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов. Фестивалът ще се проведе от 24 до 27 януари в зала „Маестро Георги Атанасов”. Това ще е 44-то му издание.


Фестивалът по традиция ще бъде открит с Българска рапсодия „Вардар” на Панчо Владигеров. На пазарджишка сцена ще гостуват именити музиканти от Тайван и Италия. Съпътстващата фотоизложба „Музика в обектива“ ще представи най-доброто от международен фото-салон, организиран от Национално Сдружение Фотографска Aкадемия "Янка Кюркчиева" и Международната Федерация за Фотографско Изкуство. Изложбата ще бъде открита в 18,00 часа. Кметът на Пазарджик по традиция се обърна към местния бизнес за финансова подкрепа на фестивала, който е с най-дълголетна история в културния живот на града. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2425Време за изпълнение: 0.4366 сек., 0.3618 от тях за заявки.