pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Дилър на наркотици е арестуван в сряда след дълга и упорита работа на полицейски екипи
pamedia , четвъртък 10 януари 2019 - 12:35:02 // коментари: 0

 
Пазарджик
Дилър на наркотициq, организирал разпространение на територията на областния град, е задържан от служители на сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик.
След дълга и упорита работа екипи на сектора пристъпили към реализация във вторник и сряда. При проверка в гаражно помещение, ползвано от криминално проявения С.Т.- на 23 години от Пазарджик, били открити около 31 грама суха листна маса, която реагирала положително на марихуана. Последвало претърсване и в апартамент, където криминалистите се натъкнали на близо 15 грама синтетичен канабиноид и 6.5 грама метамфетамин.
Полицаите извършили проверка в офис на куриерска фирма в областния град. Там те открили пратка, предназначена за С.Т. Вътре имало почти 210 грама зелена листна маса, която реагирала положително на синтетичен канабиноид. Така първоначално събраните данни на криминалистите се потвърдили напълно.
В хода на разследването било устовено, че младият мъж е дилър на дрога за територията на Пазарджик и близките села. Той е задържан първоначално за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. В послевдствие срокът на задържане е удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3873Време за изпълнение: 0.2915 сек., 0.2331 от тях за заявки.