pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Юбилейното X-то издание на плувен турнир”Шампион” ще започне с плуване на Емил Кондев
pamedia , сряда 23 януари 2019 - 17:26:47 // коментари: 0

pluvane_shampion.jpg

В събота от 9,30 часа в Общински плувен комплекс в Пазарджик ще се проведе X-ти юбилеен турнир по плуване”Шампион”,организиран от едноименния спортен клуб и реализиращ се с подкрепата на Община Пазарджик.Участие са заявили 7 клуба с общо 181 деца от „Белмекен” и „Чепинец”от Велинград,”Триатлет” от Баня,”Елит спорт”от Варна,”Каменград” от Панагюрище,”Мустанг” от Пазарджик. Домакините от „Шампион” ще участват с 75 деца.


Първото плуване ще има честта да направи Емил Кондев, много по-уверен и със самочувствие след спечелените медали и награди през годината. Емил е дете аутист, но благодарение на собствената си упоритост, на безграничната подкрепа от своите родители и на усилията на треньора, той постигна завидни резултати в спорта.

Специално за турнира са изработени и медали, различни от досега познатите,които ще бъдат запазена марка на турнира, съобщи треньорът на „Шампион“ Валентин Георгиев. В стартовете ще вземат участие деца от 4 до 15 годишна възраст, като всяко ще получи предметна награда, грамота и лакомства. Официално състезанието ще бъде открито от кмета Тодор Попов и както я наричаме в Пазарджик „златното момиче“ Рени Камберова – европейска и световна шампионка по художествена гимнастика, бронзова олимпийска шампионка от 2016 г., която отскоро отговаря за развитието на спорта в общината. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4637Време за изпълнение: 0.5319 сек., 0.4579 от тях за заявки.