pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
13 гимназисти от Панагюрище със стипендии от фондация "Асарел"
pamedia , петък 01 март 2019 - 12:22:36 // коментари: 0

 
Панагюрище
  Тринадесет ученици от двете панагюрски гимназии получиха за пореден път стипендии от фондация „Асарел“ по проекта „Образование за всички“, съобщиха от Отдел Комуникации на медодобивната компания.
Традиционната церемония по връчване на стипендиите се състоя на 28 февруари в Хотел & СПА „Каменград“.   Отличени бяха седем ученици от СУ „Нешо Бончев“ и още шест от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Панагюрище. Гимназистите са завършили първия срок на учебната 2018/2019 година с отличен успех и с по-малко от 5 неизвинени отсъствия. Стипендиите бяха връчени официално от прокуриста на „Асарел-Медет“ АД и председател на фондацията Галя Костова в присъствието на учители и родители.
  „Екзюпери е казал, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Бъдете здрави, целеустремени и не спирайте да мечтаете, а „Асарел-Медет” ще е зад Вас и ще Ви подкрепя“, заяви Галя Костова.
  Проектът на компанията „Образование за всички“ стартира през учебната 2012/2013 година, като основната му задача бе да осигури безплатни учебници за деца от социално слаби семейства. До този момент осигурените от фондация „Асарел“ средства за реализацията на проекта са над 70 000 лв.

Стипендиите получиха:
от СУ „Н. Бончев“ – Евгения Ангелова, Рада Порязова, Саркис Андонян, Гергана Дерменджиева, Даниел Немски, Демира Христоскова, Стиляна Караджова;
от Професионална гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм – Ангел Божков, Нелина Скачкова, Петър Василев, Габриела Костуркова, Веселина Червенкова, Георги Тушлеков;


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3263Време за изпълнение: 0.4176 сек., 0.3427 от тях за заявки.