RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Цветан Цветанов в Драгиново: Нека на 26 май изберем тези, които чуват проблемите на хората
  
 Драгиново
Нека на 26 май изберем тези, които са най-достойни и чуват и работят за решаване на проблемите на хората. Европа чува нашия глас и това се доказва от по-високия бюджет за България и от успешното председателство на Съвета на ЕС. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във велинградското село Драгиново.
„Силата на ГЕРБ са всички видими резултати от нашата работа. Политиката на правителството и на ГЕРБ е насочена към изпълнението на нашите ангажименти към хората. Обещахме да увеличим доходите и ето – тази година с 10% нараснаха заплатите в бюджетния сектор, като очакванията за догодина са за нов 10-процентов ръст. Още в началото на мандата като свой основен приоритет определихме образованието и за да можем да стимулираме повече млади хора да избират учителската професия – до 2021 г. учителските възнаграждения ще бъдат двойно по-високи в сравнение с 2017 г.“, обясни Цветанов.
В Драгиново председателят на ПГ на ГЕРБ се запозна с хода на строителните дейности по новата сграда към детската градина в селото. Средствата за изграждането на допълнителната сграда са в размер на 1.6 млн. лв. и са отпуснати целево с постановление на Министерски съвет. Първата копка на обекта бе направена на 7 септември 2018 г. именно от Цветанов, като се очаква той да бъде завършен на 1 септември тази година.
„Само за Велинград парите, които са отпуснати в периода 2015 - 2019 г., са 42 млн. лв. Подобряването на образователната инфраструктура е част от приоритетите на това правителство. За училища и детски градини само по ОП „Региони в растеж“ са отпуснати над 700 милиона лева. В резултат на това 500 училища и детски градини в момента се санират и се подобрява образователната инфраструктура в тях“, изтъкна Цветанов. По думите му детската градина в Драгиново ще могат да посещават 150 деца и преди повече от година никой не вярваше, че те ще имат нова сграда. „Надявам се, че строителството е добро, а за новото оборудване вече са отпуснати 160 хил. лв. от МОН. С тези средства детската градина ще има нови легла“, каза още той.
Цветан Цветанов отбеляза със задоволство, че на 11 март ще има първа копка на пътя Велинград –Драгиново, който не е ремонтиран повече от 42 години.

Драгиново
Тази страница е видяна: 4479

 Публикувано от: pamedia на събота 02 март 2019 - 22:01:59

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Цветан Цветанов: Нека на 25-ти направим така желаната промяна за Пазарджик
Цветан Цветанов ще инспектира строителството на детска градина в Драгиново
С Плакет за развитие на Велинград бе удостоен Цветан Цветанов по време на първата копка в Драгиново
Цветан Цветанов ще бъде на сватба утре вечер в Драгиново, от сутринта ще е на предизборна обиколка в областта
Утре Цветан Цветанов ще направи първа копка на нова детска градина във велинградското село Драгиново
Цветан Цветанов в Кръстава: Държавата ще отстоява обществения интерес за мината за добив на волфрам. Няма цена, когато се съсипва живота на хората
Цветан Цветанов ще е в Грашево за събора на селото
Цветан Цветанов ще се срещне с обществеността на Велинград
Тези, които отпускат помощи за топло, стоят на студено
Г.Караминова: Заставам твърдо зад гражданите. Правителството има диалог с хората и проблемите ще бъдат решени /видео/Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4534 сек., 0.3714 от тях за заявки.