pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
След Армения и Русия Мулти Култи китчън ще представи Кипър и Гърция
pamedia , вторник 12 март 2019 - 12:28:13 // коментари: 0

Кипър

Проектът „Мулти Култи китчън“ тази година продължава с представяне на Кипър и Гърция, както и на представители на техните общности в Пазарджик. Тематичната кулинарна вечер ще се състои на 18 март от 18:30 ч. в Механа „Трифон Зарезан“.

Своите лични истории ще споделят Георгиос от Кипър и Панделис от Гърция, както и любопитни факти от страните на произход, а също и вкусни традиционни храни. Домакините ще приготвят ястията шефтали кебап, кипърски картофи с месо, питки с маслини, хумус и още традиционни ястия. Желаещите да присъстват е необходимо да направят регистрация на https://bit.ly/2H96I41.
Събитието се организира от сдружение „Съюз за независимо творческо общуване“ и Младежки дом - Пазарджик. Припомняме, че миналата година бяха представени арменската и руската общности в Пазарджик, а в Пловдив - индийската кухня и култура, където Венсан и Мария Гайо разказаха за пътя на шоколада в Работилница за шоколад. Проектът е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Проектът Мулти Култи китчън представлява поредица от събития, неформални общи срещи, инициативи с включване и активно участие на чуждестранната общност. „Съюз за независимо творческо общуване“ е част от мрежата на Мулти култи колектив и е представител за градовете Пловдив и Пазарджик.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2589Време за изпълнение: 0.5186 сек., 0.4439 от тях за заявки.