pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С 3 титли и 4 бронзови медала се завърна отборът на Спортно училище от Държавното лично първенство по джудо
pamedia , понеделник 01 април 2019 - 17:29:57 // коментари: 0


Кодокан

В многофункционалната зала на Национална спортна академия в столицата а спортистите на „Кодокан” – клубът на Спортното училище, отново се представиха отлично. При това в изключително оспорвана конкуренция от над 500 състезатели от 76 клуба от цялата страна, съобщиха треньорите на клуба. Трите златни отличия отидоха при Георги Дамянов /кат. 38кг/, Андрей Ганчев /кат. 42 кг/ и в категория до 46кг – при Стилиян Гушков. 

Не по-малко значими са и постиженията на момчетата и момичетата, спечелили бронзовите отличия. В категория до 55кг Никола Марков стана трети, Пролет Тончева също се изкачи на третото стъпало на стълбицата в категория 32 кг, а Маринела Янева спечели бронз в категория до 57 кг.
Специални поздравления и овациите на публиката заслужи Станимир Тонов – Съни/кат. +60 кг/, който се пребори за бронзовия медал в схватка срещу 135-килограмов съперник.
Ето класирането и на останалите състезатели от Спортно училище град Пазарджик:
Александър Нешев /кат. 42кг/ - 5 място
Моника Шопова / кат. 32 кг./ - 5 място
Васил Величков /кат. 34 кг/ - 9 място
Изключително сме доволни от представянето на спортистите ни. През тази година джудистите на Спортното училище успяха да покажат своята класа, постигайки победи във всички състезания, в които участваха. Освен това младите дуждисти вече имат опит и на международни състезания, кометираха треньорите от „Кодокан”.
Програмата на учениците от Спортното училище е изключително наситена, усилените тренировки дават резултат и очакваме още по-големи успехи, убеден е и директорът на училището Георги Георгиев. 
Кодокан
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3220Време за изпълнение: 0.5260 сек., 0.4506 от тях за заявки.