pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Над 180 участници във второто издание на „Пазарджик Пее“ ще се състезават за призовите места
pamedia , четвъртък 11 април 2019 - 18:19:53 // коментари: 0

  
Пазарджик
Точно след два дни Пазарджик отново ще приеме едни от най-големите таланти на България с второто издание на конкурса за млади поп изпълнители „Пазарджик Пее“.

На 13 април /събота/ и 14 април /неделя/ зала „Маестро Георги Атанасов“ ще е домакин на повече от 180 деца в различни възрастови групи от 6 до 20 години, които ще се състезават за челните призове от надпреварата.

„Ще имаме гости от 25 различни града. Това е страхотно, както за града така и за жителите му, защото ще могат да се насладят на наистина качествена музика и много талант. Искам лично да благодаря на кмета на Пазарджик, г-н Тодор Попов, че още от първия ден ни подкрепя и успяхме да превърнем „Пазарджик Пее“ в един от най-добрите конкурси в България,и то само за година и половина. Ще имаме международен наблюдател от Сърбия, защото има шанс конкурса да влезе в „Европейската асоциация на поп конкурсите“, което ще отвори още по-големи врати пред нас. Всички заслужават това, гостите ни бяха очаровани от организацията и гостоприемството на града, ето защо тази година желаещите да участват бяха с 60-70 % повече. Грижим се да използваме най-добрите професионалисти в бранша за звук и осветление, както и младо жури, защото това допълнително мотивира участниците. В другите конкурси това малко се неглежира, ето защо сме едни гърди напред. Ще ви очакваме“, сподели една от организаторките на конкурса Сийка Вълчева.

Организатори на „Пазарджик Пее“ са:
Община Пазарджик
Народно читалище " Н Й Вапцаров - 1897г " гр Пазарджик

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2095Време за изпълнение: 0.3642 сек., 0.2907 от тях за заявки.