pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“- за обучение на млади предприемачи
pamedia , понеделник 15 април 2019 - 14:15:52 // коментари: 0

Млади предприемачи

Областен информационен център - Пазарджик обяви старта на онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“ – Област Пазарджик.  Той е част от Националната инициатива на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и част от Общата инициатива на мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на  Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Целта на събитието е да бъде насърчено предприемаческото мислене у младежи на възраст между 14 – 18 години и да се провокира интересът към новаторски бизнес идеи и начините, по които да бъдат реализирани. Младежите ще имат възможност да обменят опит и идеи със свои връстници от различни населени места и училища и да се запознаят с вече успели бизнес идеи и предприемачи.
Конкурсът стартира на 15 април и е с краен срок 1 юни 2019 г. За участие в него е необходимо младите предприемачи да представят бизнес идея под формата на видеоклип - до 12 май 2019 г. Клипът трябва да е с продължителност до 2 минути и с максимална големина до 25 МБ. Клиповете ще се изпращат през Mesenger, на фейсбук страницата нa Областен информационен център - Пазарджик, в секция Събитие със заглавие: „Онлайн конкурс за млади предприемачи Имам бизнес идея Пазарджик“ .
На базата на Facebook гласуване в периода 13 май – 23 май, десетте бизнес идеи от област Пазарджик, събрали най-много харесвания, ще получат спийкъри за награда, а  авторите на двете най-добри концепции ще спечелят посещение в София Тех Парк, където ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и стъпките за тяхното реализиране.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1446Време за изпълнение: 0.4576 сек., 0.3999 от тях за заявки.