RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“- за обучение на млади предприемачи
Млади предприемачи

Областен информационен център - Пазарджик обяви старта на онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“ – Област Пазарджик.  Той е част от Националната инициатива на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и част от Общата инициатива на мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на  Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Целта на събитието е да бъде насърчено предприемаческото мислене у младежи на възраст между 14 – 18 години и да се провокира интересът към новаторски бизнес идеи и начините, по които да бъдат реализирани. Младежите ще имат възможност да обменят опит и идеи със свои връстници от различни населени места и училища и да се запознаят с вече успели бизнес идеи и предприемачи.
Конкурсът стартира на 15 април и е с краен срок 1 юни 2019 г. За участие в него е необходимо младите предприемачи да представят бизнес идея под формата на видеоклип - до 12 май 2019 г. Клипът трябва да е с продължителност до 2 минути и с максимална големина до 25 МБ. Клиповете ще се изпращат през Mesenger, на фейсбук страницата нa Областен информационен център - Пазарджик, в секция Събитие със заглавие: „Онлайн конкурс за млади предприемачи Имам бизнес идея Пазарджик“ .
На базата на Facebook гласуване в периода 13 май – 23 май, десетте бизнес идеи от област Пазарджик, събрали най-много харесвания, ще получат спийкъри за награда, а  авторите на двете най-добри концепции ще спечелят посещение в София Тех Парк, където ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и стъпките за тяхното реализиране.Тази страница е видяна: 513

 Публикувано от: pamedia на понеделник 15 април 2019 - 14:15:52

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Млади предприемачи предложиха реални бизнес проекти за Града на мечтите
Златен медал за бизнес идея на дванайсетокласничка от Икономиката
Пазарджиклии развиват успешен онлайн бизнес
Мариана Бойрикова: Имам позиция! Имам и смелостта да я изразя!
Бюрото по труда набира за обучение безработни, желаещи да стартират собствен бизнес
В Пазарджик ще се проведе обучение за онлайн търговията като възможност малките и средните предприятия да увеличат продажбите си
С онлайн конкурс Плюс Фестивал отново ще избира последния участник във вечерната програма
ІV-ти Национален конкурс за млади поети „Димитър Бояджиев” 2017 г.
Втори национален конкурс за млади поети „Димитър Бояджиев”
Започна XII Международен конкурс за млади изпълнители „Нота по нова“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6825 сек., 0.6080 от тях за заявки.