pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Великденска изложба-базар „Зелено бъдеще за децата от ДГ „Калина Малина“ украси двора на детското заведение на Велики четвъртък
pamedia , четвъртък 25 април 2019 - 10:21:43 // коментари: 0

КАЛИНА МАЛИНА

Великденска изложба-базар подготвиха учителите и децата от ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик.  Изложбата ще бъде само днес, на Велики четвъртък, /25.04.2019 г./ и ще бъде открита в 16.00 ч.  Инициативата е част от подготовката за големия християнски празник  Възкресение Христово.
КАЛИНА МАЛИНА

Във всяка група в ДГ „Калина Малина“  бяха организирани Великденски работилници, където в подължение на седмица децата, родителите и учителите са изработили красиви сувенири.

„Освен че се включват с огромно желание в изработването на всички изделия за изложбата, децата са научили много неща за празника Възкресение Христово. Благотворителната изложба в навечерието на Великден е традиция в нашата детска градина. Идеята е децата да се научат да почитат християнските ценности и традиции.“ – коментират от „Калина Малина“.

Изложбата е част от поредица инициативи, които ръководството и екипа реализират, за да бъде детската градина още по-привлекателно място за децата. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 9895Време за изпълнение: 0.5881 сек., 0.5142 от тях за заявки.