RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Членове на Аутомотив Клъстер България – на посещение в РАИС
rais190509f.jpg

РАИС представи производствените си мощности и продукцията си пред членове на Аутомотив Клъстер България (АКБ). В рамките на Ден на отворените врати РАИС посрещна членовете на АКБ, които имаха възможност да разгледат производствената база и да се запознаят с най-новото в продуктовата гама на машиностроителното предприятие. Представени бяха новите производствени мощности на компанията, гамата металорежещи машини в производствената листа на РАИС, както и производството на партньорските компании на РАИС - ОКК, Citizen и FANUC – Япония. Управителят на ФАНУК – България Христо Гилищаров заяви, че името на РАИС е добре познато в японската компания, което, по думите му, е висока оценка за нивото на работа в пазарджишката компания, която вече 25 години работи в партньорство с ФАНУК, внедрява техните системи за цифрово-програмно управление в машините си, а също и роботи на ФАНУК. Инж. Гилищаров представи част от гамата продукти на ФАНУК, както и най-новите роботи, които имат възможност за съвместна работа с човек.


„В РАИС предлагаме цялостни решения по индивидуални задания от клиенти, включващи консултация, планиране, доставка на машина, оборудване с подходящ софтуер, автоматизация и роботизация на производствения процес“, посочи инж. Артин Бъздигян. В производствената база на РАИС гостите видяха изградените от компанията роботизирани производствени линии. Направени бяха демонстрации още на Tool presetter (измерителна машина за фрезови инструменти) на фирма Elbocontrolli и Tool Management software, който се грижи за инструменталното стопанство и автоматичното прехвърляне на данни. Имаше и демонстрация на заваръчна клетка с робот. Пред гостите беше представена и презентация за дейността на Telelink.

В рамките на Деня на отворените врати се проведе и среща на УС на  Аутомотив Клъстер България. Арх. Любомир Станиславов, изпълнителен директор на Аутомотив Клъстер България, заяви, че е впечатлен и приятно изненадан от видяното в РАИС и се надява да има повече такива български компании.

РАИС
РАИС


Тази страница е видяна: 4929

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 09 май 2019 - 15:55:55

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
РАИС - с награда от Автомобилен клъстер България за местна инвестиция
Китайска делегация на посещение в РАИС
Учениците младши посланици на Европейския парламент - на посещение в РАИС по повод успешно реализирани европроекти
Дигитализацията в машиностроенето обсъдиха в РАИС експерти и членове на Браншовата камара по машиностроене
Йоаким Грабовски, изп.директор на "Костал България Аутомотив": Излизаме от кризата с коронавируса по-силни, по-солидарни и по-социално ангажирани
Втора серия евродепутати от Коалиция за България на посещение в региона
Пред морената в Градската градина, поставена за годишнина от Независимостта на България, положиха цветя членове на ГЕРБ
РАИС - с награда от Сдружение "Програма Произведено в България"
"Средногорие Мед Индустриален Клъстер" с президентска награда
Бъдещето на HPV тестовете – без посещение при гинеколог?

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5504 сек., 0.4687 от тях за заявки.