pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
И феновете докоснаха шампионската купа на "Хебър" след разгромното 7:1 срещу "Спортист"(Своге)
pamedia , неделя 19 май 2019 - 13:34:10 // коментари: 0

ФК
Фоейрверки, балони, шампанско и скандирания "Хебър, Хебър!" от най-верните фенове на пазарджишкия футбол огласиха стадион "Георги Бенковски" след разгромното 7:1 срещу "Спортист"(Своге). Истинска шампионска церемония, която заслужиха момчетата на Николай Митов два кръга преди края на сезона, като си осигуриха участие във Втора професионална лига. Всички те вдигнаха купата на шампиони в Трета югозападна лига, а медалите им бяха връчени от  председателя на Зоналния съвет на БФС Валентин Чакъров, Румен Вълков - председател на Българската аматьорска лига, Спас Иванов - председател на Областния съвет на БФС  и кмета на община Пазарджик Тодор Попов.
С  поклон целият  отбор благодари на ентусиазираната публика, а Кирил Георгиев поднесе купата на феновете, които пожелаха да я докаснат.
В емоционалното си обръщение Кметът Тодор Попов каза:

"Радвам се, че днес сте си отделили от времето, за да  уважим този страхотен повод, да уважим тези страхотни момчета и техния треньор, цялото ръководство на отбора, защото те го заслужават. Това е един изключителен ден за футболната история на нашия град, защото показахме, че когато сме последователни, когато правилните хора се заемат с тези неща, когато бъде осигурено необходимото финансово подпомагане - нещата се случват. Преди 2 години, когато говорехме, че ще развиваме проектите във волейбола и футбола и ще ги докараме до този желан резултат, малцина вярваха истински. Сега обаче имаме поводи да се гордеем. И искам на висок глас пред всички вас отново да кажа, независимо от скептицизма, с който някой отново ще приемат моите думи: На нас не ни отива "Б" група, въпреки че ще играем там. Повярвайте ми, че ще направя всичко възможно след няколко години да имаме самочувствието да заемем мястото, което ни отива - редовен член на "А" група. А във волейбола - да сме зловещ хегемон и в следващите 3 години да сме най-добрите.
Спортът е приоритет за мен, ще стане и приоритет и за града, убеден съм. Радавм се за всички. Благодаря на всички фенове, на тези малки деца, на техните родители. Защото това е пътят. Искам след няколко години Пазарджик да стане най-спортният град, за него да се говори с уважение, а ние да имаме самочувствието, което заслужаваме, скъпи съграждани!
Затова сега благодаря на всички, които заслужават това огромно признание: на първо място - трябва да благодарим на тези, които в годините подкрепяха "Хебър" - на всички футболни деятели, които през последните години са полагали усилия, влагали са и лични пари, за да съхранят каузата "Хебър"; благодаря на всички, които преди 2 години се съгласиха да бъдат част от този проект; благодаря на   Ники Митов и на всички треньори преди него, но специално на него, защото въпреки всички възможности, които имаше, реши да избере града , с който емоционално е есвързан, и да ни помогне; разбира се, че благодаря на цялото ръководство в лицето на президента г-н Папазов; на всички , които влагаха усилия, за да помагат; благодаря на Футболния съюз за доверието, че ни повярваха и бяха наши коректни партньори; на всички, всички, които работиха за реализацията на този проект. Имате право да се гордеете, днес е време за празнуване. Да ние честито от сърце! "
ФОТОГАЛЕРИЯ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2104Време за изпълнение: 0.4474 сек., 0.3635 от тях за заявки.