pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Жителите на Пашови и Света Петка посрещнаха Делян Пеевски
pamedia , четвъртък 23 май 2019 - 11:45:28 // коментари: 0

Мнозина искаха да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели

Делян Пеевски


За пореден път областното ръководство на Движението за права и свободи – Пазарджик организира благотворителна вечеря за жителите на велинградското село Пашови. Тя е по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Сред гостите на превърналия се в традиция “ифтар” бе народният представител и кандидат за европейски депутат Делян Пеевски. За поредна година, той уважи празничната вечеря  и лично поздрави жителите на село Пашови.

Сред гостите бяха Камен Костадин от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза, общинския лидер на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

По-късно г-н Пеевски посети и село Света Петка, където повече от час по приятелски разговаря с хората в малкото населено място. Мнозина искаха просто да се докоснат и снимат с един от най-влиятелните хора в държавата, утвърден политик, човек истински обичан и уважаван от своите избиратели.

В разговорът си с хората в Пашови и Света Петка, г-н Пеевски акценти върху значението на предстоящите в неделя избори за представители на европейския парламент.

“Всички знаем, че бъдещето на една нация са младите хора. Именно затова, ние от ДПС излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, успешни и доказали се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина, за Движението за права и свободи”.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3592Време за изпълнение: 0.4114 сек., 0.3590 от тях за заявки.