pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Емануил Иванов – с престижни награди от Италия и с концерт в „Маестро Г. Атанасов”
pamedia , неделя 02 юни 2019 - 09:07:43 // коментари: 0

Емануил Иванов

Един от талантливите млади музиканти на Пазарджик се завръща с концерт в зала „Маестро Г. Атанасов”. Емануил Иванов е студент в Бирмингам, Англия. Само преди дни той спечели награда от изключително престижен конкурс за пиано в Италия - Alessandro Casagrande. Това е 31-то издание на конкурса, който е с много сложна и интересна програма и се проведе между 19 и 25 май при изключителен интерес от страна на италианската публика и на медиите.


На 25.02.2019г. на финала на концерта Еманиул Иванов свири Концерт №2 за пиано и оркестър от Камий Сен-Санс и спечели втора награда за изпълнение с оркестър и специалната награда на публиката. Отзивите на организаторите на конкурса и журито са наистина впечатляващи, а публиката е оценила не само професионализма му, но и артистичността му и умението да владее емоционално залата.

След успеха си в Италия, Емануил ще свири на пазарджишка сцена. Пазарджишката публика ще го очаква на 4 юли. Концертът му ще е в зала „Маестро Г. Атанасов”.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1922Време за изпълнение: 0.5199 сек., 0.4420 от тях за заявки.