Меню
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Иновативният куклен спектакъл "Островът на съкровищата v1.0", "Светът според буквите" и джаз - в програмата на "Арт Идея Арт Алея"
pamedia , понеделник 03 юни 2019 - 08:28:57 // коментари: 0

Виртуална реалност

Фестивалът "Арт Идея Арт Алея"  вече  осем години представя актуално и съвременно културно съдържание, традиционни и обичани от местната общност събития и творци. Днешната програма отново е богата и обхваща времето през целия ден. От 10 ч. пред Младежкия дом започва ателието "Светът според буквите". От 16 ч. и от 18.30 ч. са двата спектакъла
"Островът на съкровищата" - отново в Младежкия дом в Пазарджик. Спектакълът е интересен с това, че съчетава в себе си технологиите за смесена и виртуална реалност (MR/VR - mixed reality/virtual reality). Режисьор на това виртуално-театрално приключение е Емил Йорданов. Творческият екип на проекта включва както изгряващи артисти като Александър Митев, така и утвърдени творци като композитора Георги Стрезов. Техническите нововъведения в спектакъла са дело на Любомир Русев от „Сандбокс“, а 3D дизайнът - на Арто Чивиджиян.

Вечерта е презентацията "Виртуалният театър - възможности и предизвикателства, а в Лапидариума от 19:30 ч. и френско-българския джаз проект The French conection.

Фестивалът се финансира изцяло от Община Пазарджик.

СНИМКА: Фестивалът АРТ ИДЕЯ АРТ АЛЕЯ


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 829Време за изпълнение: 0.6049 сек., 0.5477 от тях за заявки.